Opskrifter

Æggekage med hytteost og stegte grøntsager

Tirsdag, 7. juni 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Æggekage er en sund og nem hverdagsret, steg forskellige grøntsager og servér med rugbrød.
(4 pers.)

Det skal du bruge til Æggekage med hytteost og stegte grøntsager:

Prøv også: Æggekage med tomat og bacon

8 æg salt og peber 200 g hytteost 3 spsk. olivenolie 6 nye gulerødder 1 bdt. forårsløg 200 g spinat 500 g bælgærter Tilbehør: 1 bdt. purløg rugbrød sennep

Sådan laver du æggekage med hytteost og stegte grøntsager

Pisk æggene sammen med salt og peber. Vend hytteost i æggemassen Varm 1 spsk. olie op på en mellemstor pande og hæld æggemassen på. Steg i ½ min. og skru ned til halv varme. Lad æggemassen simre, evt. under låg, til den er fast. Skær gulerødder og forårsløg i skiver på skrå og steg dem i resten af olien i ca 5 min. Tilsæt spinat og bælgede ærter og steg med, til spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber. Servér æggekagen med grøntsagerne, et drys hakket purløg, sennep og rugbrød. Prøv også: Rotolo med spinat, ost og tomatsovs
Abonnement på Familie Journal