Opskrifter
Smagen af dansk sommer og badehotel: Romfromage
Fredag, 6. januar 2017af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Når middagen på badehotellet er vel overstået, så trænger man til lidt sødt - må vi byde på en romfromage?
I den populære TV 2-serie "Badehotellet" er der gennem 10 sæsoner blevet serveret den ene lækre ret efter den anden for hotellets sommergæster.
Vi har samlet en række opskrifter, der ville passe perfekt ind i på et gammelt, dansk badehotel. Her får du opskriften på en luftig romfromage.
Opskriften er til fire personer.
2 t og 15 min
4 personer
Romfromage
4 blade husblas
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
½ dl rom
2 dl piskefløde
Sådan tilbereder du romfromage
- Sæt husblassen i blød i koldt vand.
- Rør æggeblommer og sukker godt i en gryde og tilsæt rommen.
- Opvarm æggemassen under kraftig piskning, til den begynder at jævne.
- Tag gryden af varmen, rør husblassen i og lad den køle. Pisk fløden og bland den i æggemassen.
- Hæld fromagen i 4 portionsskåle og stil den på køl.
- Servér fromagen pyntet med lidt flødeskum og en god dessertvin.
Opskrifter
5 lækre opskrifter til det store kaffebord