Opskrifter
Millionbøf og rodfrugtmos
Lørdag, 11. marts 2017af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Mmm... En dejlig varm ret til når det blæser udenfor. Denne millionbøf serveres med en blød rodfrugtmos med bl.a. selleri, kartofler, og persillerødder.
(4 pers.)
Det skal du bruge til millionbøf og rodfrugtmos:
Millionbøf:
2 finthakkede løg 400 g hakket oksekød 1 spsk. olivenolie 1 laurbærblad 1 tsk. tørret timian 1 lille dåse koncentreret tomatpuré 4 dl vand el. bouillon 1 spsk. majsstivelse Salt og peber Evt. kulørRodfrugtmos:
1 kg kartofler 500 g hvide rodfrugter, f.eks. selleri, persillerødder el. pastinakker 2 dl mælk 1-2 spsk. smør Salt og peber 1 bdt. persille Prøv også: Asiatisk millionbøfSådan laver du millionbøf med rodfrugtmos