Kirsebærkage
Ingredienser til kirsebærkage
170 g blødt smør
325 g mel
400 g udstenede kirsebær
350 g sukker
1 tsk. mandelessens
3 æg
50 g mandler
50 g hvid chokolade
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2½ dl kærnemælk
½ dl flormelis
Fremgangsmåde til kirsebærkage
Smør en 23 cm springform med lidt af smørret og drys med lidt mel. Kom kirsebærrene i formen og drys med et par skefulde sukker. Pisk resten af smørret, sukkeret og mandelessens sammen og rør æggene i ét ad gangen. Hak mandler og chokolade og bland med mel, bagepulver og natron.
Rør melblandingen i skiftevis med kærnemælken. Kom dejen over kirsebærrene og bag kagen ved 175° i 1 time og 20 min.
Lad kagen afkøle og drys med flormelis.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Kirsebærstang
Kirsebærtærte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)