Risotto med rejer og asparges
Ingredienser til risotto med rejer og asparges
(2 pers.)
1 skalotteløg
1 spsk. smør
180 g risotto ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
½ bdt. asparges
200 g rejer
40 g parmesan
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til risotto
Hak løget og sautér det i smørret. Tilsæt ris og steg dem i smørret, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen. Knæk enderne af aspargesene, skær hovederne fra og gem dem. Snit resten af aspargesene i 5 mm tykke skiver og tilsæt dem med 1 dl af bouillonen. Tilsæt resten af bouillonen lidt ad gangen, efterhånden som risene optager væden. Vend aspargeshovederne og rejerne i sammen med den sidste bouillon. Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Servér retten med et godt madbrød og et drys friskkværnet peber.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ristet fisketartar med asparges og hvidløgscreme
Kylling med spinatsalat, feta og jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)