Kage med marcipan
Ingredienser til kage med marcipan
250 g marcipan
250 g sukker
250 g smør
6 æg
75 g mel
200 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade
Guldstøv
Alternativ til kage med marcipan: Cappuccinokage
Fremgangsmåde tilkage med marcipan
Riv marcipanen og rør den godt sammen med sukker og smør. Pisk æggene i ét ad gangen og vend melet i. Kom dejen i en bradepande (ca. 25 x 25 cm) og bag den i 25 min. ved 190°. Lad kagen køle af. Smelt de to slags chokolade hver for sig. Fordel den mørke chokolade over kagen og dryp den hvide over i et tilfældigt mønster. Træk en tandstikker gennem den våde chokolade, drys med guldstøv og stil kagen på køl, til chokoladen har sat sig. Skær kagen i mindre stykker eller udstik runde kager med en udstikker og servér.