Spaghetti med asparges
Ingredienser til spaghetti med asparges
(4 pers.)
400 g spaghetti
1 spsk. smør
1 spsk. olie
100 g bacontern
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
1 bdt. asparges
1 spsk. citrontimian
½ usprøjtet citron
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
100 g friskrevet parmesan
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde til spaghetti med asparges
Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. og rist baconternene i en blanding af smør og olie, til de begynder at tage farve. Tilsæt hakket løg, knust hvidløg og asparges i mundrette stykker og rist dem med, til de er let gyldne. Tilsæt citrontimian, fintrevet citronskal, salt og peber. Hæld vandet fra spaghettien. Pisk æggene sammen, bland dem i spaghettien og varm den godt igennem, inden aspargesblandingen tilsættes. Vend den revne ost i og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pitabrød med krydret kylling
Raviolisalat med sommergrønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)