Opskrifter

Rabarbermazariner

Tirsdag, 29. juni 2010af Redaktion
Lækkert bagværk med marcipan og rabarber

(Ca. 12 stk.)

75 g sukker
150 g ægte marcipan
6 æggeblommer
100 g hvedemel
50 g blendede mandler
Kornene af ½ vaniljestang
1½ tsk. bagepulver
50 g smeltet smør
150 g rabarberstængler i mindre stykker
6 æggehvider

Rør marcipan og sukker blødt og rør så æggeblommer i en ad gangen, til det er glat. Sigt mel og bagepuvler og bland med mandler, rabarber og vaniljekorn. Rør det tørre i den klistrede marcipanmasse og vend smeltet smør i. Pisk æggehvider helt stive og fold dem i dejen. Kom i muffinforme og bag ved 180° i ca. 10-12 min. Kan drysses med lidt flormelis.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter på lækkert bagværk her...
Havregrynscookies med chokolade
Rabarbertærte med smuldredej
Jordbærmedaljer

16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær