(80 stk.)
100 g hasselnødder
175 g blødt smør
1 dl sukker
3½ dl hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kaffefløde
Pynt
100 g mørk chokolade
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Blend eller hak nødderne fint. Bland med resten af ingredienserne til en jævn dej. Rul dejen ud i fingertykke pølser. Skær dem ud i 5-6 cm lange stk. og læg dem på en papirbeklædt bageplade. Bag kagerne ved 180° i 12-15 min. Lad dem afkøle. Smelt chokoladen og dyp kageenderne i den.
Bageopskrift: Boel Ottmer
Find flere opskrifter her...
Mandelhorn
Marcus' lakridskager
Småkager med mandel og chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)