Opskrifter
Ovnstegte både med farver
Mandag, 9. marts 2009af Redaktion
(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)1½ kg vaskede kartofler skåret i både2 røde peberfrugter i strimler2 gule peberfrugter i strimler1 stort løg
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/ad4e4080d2094517bb0509c2be9f653b.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)
1½ kg vaskede kartofler skåret i både
2 røde peberfrugter i strimler
2 gule peberfrugter i strimler
1 stort løg i både
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 dl hakkede krydderuter (f.eks. persille, purløg og basilikum)
1 spsk. lys vineddike
Forsteg kartoflerne i ovnen ved 200° i 15 min. Steg imens løg og peberfrugter i olie på pande. Vend det hele sammen, og tilsæt krydderurter, salt og peber. Stil det hele i ovnen ved 190° i 45 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kartoffelgratin med svampe og ost
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Grov mos med forårsløg
Mere tilbehør...
Råsyltede agurker
Ovnbagte æbler med ingefær og salat