Asparges med rosenpeber-mayonnaise
1 bdt. grønne asparges
½ dl vand
3 skiver citron
1 tsk. salt
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. citronsaft
½ tsk. salt
1 dl rapsolie
2 tsk. rosenpeber
Skyl aspargesene og bræk den nederste træde del af. Kog vandet op med salt og citron i en gryde med låg og damp aspargesene heri i 2 min. Rør æggeblommen med citron og salt, tilsæt olien i en tynd stråle og pisk til en cremet mayonnaise. Knus rosenpeberkornene let i en morter og rør dem i mayonnaisen. Server de lune asparges sammen med rosenpebermayonnaisen og et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pestodip
Aspargesdip med ostekiks
Grønne asparges med pocherede æg
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)