Cannelloni med dild og sej
(2 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen
200 g friske lasagneplader
300 g sejfilet
1 finthakket skalotteløg
1 dl hakket dild
200 g flødeost
2 spsk. revet parmesanost
1 æg
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
2½ dl mælk
1 knsp. muskatnød
Salt og peber
Tilbehør
Salat og brød
Skær sejfileten i mundrette stykker og bland dem med løg og dild. Rør flødeosten med parmesan, æg, salt og peber og vend den i fiskeblandingen. Skær lasagnepladen ud i 10 cm lange stykker og fordel fyldet herpå. Rul stykkerne sammen til rør og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i lidt ad gangen til en glat sovs. Smag til med muskat, salt og peber. Hæld sovsen over cannellonirørene og bag dem ved 190° i 25 min. Server med grøn salat og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cannelloni med spinat og salami
Skindstegt laks med hollandaise
Torskesalat med rejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)