Nem hverdagsmad: Kyllingelasagne med spinat

Opskrift på kyllingelasagne med spinat:
4 pers. – 60 min.
Ingredienser:
- 400 g kyllingebrystfilet
- 2 rødløg
- 500 g gulerødder
- 200 g spinat fra frost
- Olivenolie til stegning
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- 1 limefrugt
- Salt og peber
- 200 g friske lasagneplader
- 120 g revet mozzarella
Til servering:
- Blandet grøn salat
- Bredbladet persille
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
Rist olivenolie og karrypasta i en gryde i et par minutter ved høj varme. Sautér finthakkede rødløg i karryblandingen, uden at det tager farve.
Brun kyllingekødet på panden, til alle stykkerne akkurat har fået skorpe.

Tø spinaten op. Kram den fri for overskydende væske, og vend den i gryden sammen med revne gulerødder. Steg i et par minutter, og hæld kokosmælk og vand over. Lad retten simre i 5 minutter under låg. Tilsæt friskpresset limesaft, salt og peber.
Læg lasagnen sammen i et egnet fad, så der bliver 3 lag lasagneplader med i alt 4 lag kyllingefyld i bunden, mellem og øverst.
Drys mozzarella over, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter.
Servér med friske salatblade vendt med hakket persille.
