Stines avocadoskaller
2 dl cremefraiche
½ dl ketchup
½ dl mayonnaise
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
8 grønne asparges
2 avocado
200 g rejer
8 sk. røget laks
4 skiver citron
Dild
Flute
Rør cremefraiche, ketchup, mayonnaise og citronsaft sammen, smag til med salt og peber og lad dressingen trække på køl i 30 min. Blanchér aspargesene let og lad dem dryppe af. Flæk avocadoerne, tag kødet ud og gem skallerne. Skær avocadokødet i små tern og bland dem med rejer og 1/3 af dressingen. Kom fyldet tilbage i skallerne, pynt med laks, citron og dild. Server sammen med resten af dressingen og flute.
Madopskrift: Stina H. Olesen
Find flere opskrifter her...
Rejesalat med spidskål og fennikel
Grøn salat med bønner og valnødder
Grillede kartofler med laksetatar
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)