(6 pers.)
18 nye kartofler i mellemstørrelse
75 g røget laks
75 g rå laks
½ bundt dild
3 spsk. cremefraiche 38%
Salt og peber
½ usprøjtet citron
Kog kartoflerne i 12 min. Halver dem på langs. Læg dem på alufolie og grill dem, til skalsiden tager farve. Hak imens laksen med dild, cremefraiche, citronskal, salt og peber. Læg en skefuld på hver kartoffel og server lun.
Tip: Server retten sammen med grillede lammekoteletter med gremolata
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Crostini med gor-
gonzola og figner
Spansk tunsalat
Sprød mozzarella
Kyllingevinger med
kant
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)