Torsk med selleri og spinat
(2 pers.)
30 min.
400 g torskefilet
400 g selleriknold
Salt og peber
100 g rejer
Saft af ½ citron
1 skalotteløg
½ dl piskefløde
300 g hel spinat
20 g smør
Tilbehør
300 g kogte, små kartofler
Skræl selleri og løg og skær i tern. Kog dem helt møre i saltet vand. Purer dem med blender sammen med fløde, salt, peber og citron. Vend rejer i mosen og læg den imellem stykker af torskefilet. Pak det hele i små pakker i bagepapir med smørklatter og bag ved 210° i 12 min. Serveres med dampet spinat og kogte kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre retter med fisk...
Pandestegt fisk med fyldig salat
Søtunge med muslinge-beurreblanc
Stegt torsk med persillepesto og broccolisalat