Cheesecake med citrus

Opskrift på cheesecake med citrus
(10 stk.)
200 g Digestive-kiks
110 g smeltet smør
Fyld:
250 g ricotta
250 mascarpone
110 g sukker
3 æg
½ usprøjtet appelsin
½ usprøjtet citron
Pynt:
Flormelis
Hindbær
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Baileys-is KopkagerFremgangsmåde til cheesecake med citrus
Knus kiksene og bland dem med smeltet smør. Beklæd en form på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og fordel kiksemasseni formen. Sæt bunden i køleskabet, mens fyldet forberedes.
Rør ricotta og mascarpone med sukkeret til en tyk masse. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend fintrevet appelsin- og citronskal i ostemassen. Fordel fyldet over bunden. Bag kagen nederst i ovnen ved 160° i ca. 1 time.
Lav flotte lagkager