(4 pers.)
750 g kogte kartofler
100 g frosne, optøede ærter
1 sommerløg
1 agurk
1 grillet kylling
1 pakke bacon, 150 g
3 spsk. kapers
Groftkværnet peber
Hakket persille
Dressing
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. honning
2 spsk. lys vineddike
4 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
Æblesauce
1 æble
2 dl cremefraiche
1 lille bundt dild
Skær kartoflerne i mindre stykker, løget i tynde skiver og agurken i mellemstore tern. Fjern skind og ben fra kyllingen og skær den i mindre stykker. Skær baconen i strimler og rist dem sprøde på pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Bland det hele med ærter, kapers og persille. Bland dressingen og hæld den over salaten.
Æblesauce: Skær æblet i små tern og bland dem med cremefraiche og dild. Smag til med salt og peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cajunrejer
Salat med æg og croutoner
Sennepskylling med sølvbedesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)