Opskrifter

Tomatsuppe

Fredag, 9. oktober 2009af Redaktion
Spicy med Tabasco

(4 pers.)

3 spsk. olie
1 grofthakket løg
900 g tomater
2 røde peberfrugter
8½ dl kyllinge- el. grønsagsbouillon
Salt
Friskkværnet peber
Ca. 10 dråber Tabasco
2 røde chilipebre


Varm olie på panden og svits løgene, til de er bløde, men ikke brune. Tilsæt tomater skåret i grove stykker og peberfrugter og svits, til de også er bløde. Hæld bouillonen i og lad det koge op. Simrer med låg på ved lav varme i 20 min. Hæld suppen gennem en si ned i en gryde. Sørg for ikke at mase grønsagerne igennem, det vil gøre suppen uklar. Smag til med salt, peber og Tabasco. Lad suppen koge op igen. Server i en skål og pynt med chili skåret i skiver.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre supper...
Kold agurkesuppe med rejer
Kold mandelsuppe
Gazpacho