Zebra-marengs
(20 stk.)
3 æggehvider
1¾ dl rørsukker
½ dl rørsukker
Pynt
30-50 g mørk chokolade
Pisk æggehviderne med 1¾ dl rørsukker over vandbad til en luftig dej. Tag skålen fra varmen og pisk videre, mens dejen køler af og bliver helt stiv. Vend ½ dl rørsukker i. Sæt dejen i toppe på en papirbeklædt bageplade. Bag kagerne midt i ovnen ved 110° i ca. 45 min. Marengsene skal være tørre i bunden og lidt seje i midten. Lad dem køle af. Smelt chokoladen og pynt marengsene med den.
Opskrift: Boel Ottmer
FINE BLONDER
Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Marengstærte med citroncreme og jordbær
Jordbærtrifli
Pavlova
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)