Opskrifter

Ørred i kartoffelfad

Onsdag, 28. juli 2010af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Natalie S. Olesen, Århus C. Se hendes opskrift på ørred i kartoffelfad her

(3 pers.)

3 ørredfileter
1 dl hvidvin
Saft af ½ citron
600 g kartofler
4 gulerødder
1 løg i tynde både
4 forårsløg i ringe
4 stilke rosmarin
5 dl fløde 9%
Salt og peber

Læg ørredstykkerne i et fad, krydr med salt og peber og hæld hvidvinen og halvdelen af citronsaften over. Skræl kartofler og gulerødder, skær kartoflerne i skiver og gulerødderne i stave. Bland kartofler og gulerødder med løg, forårsløg og rosmarin og kom dem i et ovnfast fad sammen med resten af citronsaften, fløde, salt og peber. Dæk fadet til med folie og stil det i ovnen ved 200° i 45 min. Læg ørredstykkerne over kartoflerne, hæld marinaden ved og giv retten yderligere 15 min.

Madopskrift: Natalie S. Olesen


Find andre gode opskrifter her...
Kyllingebryst med fyld
Kyllingesalat med karse
Røget kuller med røræg