Opskrifter
Hjemmelavet agurkesalat med pinjekerner, ærter og et twist af hvidløg
Mandag, 22. juni 2009Opdateret 10. februarMadopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Hjemmelavet dansk tzatziki eller moderne agurkesalat? Det danske og græske køkken møder hinanden i denne sommervenlige opskrift. God til grillmad.

15 min
4 personer
(4-6 pers.)
2 agurker i flager
Salt og peber
2 dl cremefraich, græsk yoghurt eller Skyr
1 fed knust hvidløg
½ bdt. dild
50 g ristede pinjekerner
200 g bælgede ærter
Rør det hele sammen undtagen lidt af de ristede pinjekerner, der bruges til pynt. Serveres i skål til eller medbring i en plastboks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Server den f.eks. sammen med...
Nem pate med pistacienødder
Prøv også...
Asparges med hasselnøddedressing
Spanskinspireret spidskål
Råsyltede agurker
Jordbærsalsa