Opskrifter
Hvidløgssild med rom
Mandag, 2. marts 2009Opdateret 7. februaraf Anne Skovgaard-Petersen
Hjemmelavede sild giver frokostbordet lidt ekstra. Her er vores udgave med rom.

12 t
5 personer
(4-6 pers.)
2 dåser matjessildefileter eller 1 stort glas gammeldags modnede krydderfileter
Dressing
2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1-2 fed presset hvidløg
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket dild
1 spsk. rom
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Del sildene en eller to gange og læg dem ned i dressingen.
Trækker natten over og kan holde sig et par dage i køleskab.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også ...
Sildetoppe
Hummertårn
Branteviksild