Vietnamesiske ruller med kylling
(2 pers.)
100 g glasnudler
300 g kyllingfilet
1 spsk. olie
2 spsk. oystersauce
1 bdt. thai-basilikum
2 gulerødder
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 bdt. forårsløg
10 stk. rispapir (købes i velassorterede supermarkeder el. hos asiatiske købmænd)
1 dl sød chilisauce
Hæld kogende vand over nudlerne og lad dem trække i 5 min.
Skær kyllingen i strimler og steg dem i olien, tilsæt oystersauce og tag dem af varmen.
Skyl basilikum og skær grønsagerne i tynde strimler.
Læg rispapiret i varmt vand, et ark ad gangen, i et par sek. og fyld dem med grønsager, kylling, basilikum og nudler.
Rul rispapiret omkring og server med chilisaucen som dyppelse.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Stegte nudler med skinke og rejer
Lynstegt oksekød i wok
Vietnamesisk skaldyrskarry