(2 pers.)
30 min.
2 stykker kyllingebryst med skind
1 hakket skalotteløg
250 g champignoner, rensede og i kvarte
20 g smør
2 dl hvidvin
½ dl piskefløde
1 tsk. majsstivelse
300 g grønne bønner
1 hakket skalotteløg
2 spsk. hakket estragon
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
Brun kyllingestykkerne på skindsiden i en gryde i lidt smør. Tag dem op. Steg svampe og løg i samme smør og kom evt. lidt mere ved. Hæld vin ved, kom kyllingerne ned i og lad det stege færdig i gryden ca. 15 min. Tag kyllingen op og jævn sovsen med fløde rørt med majsstivelse. Smag til med salt og peber. Kog imens bønnerne i saltet vand i 6 min. Vend dem i lage af hakket løg, hakket estragon, olivenolie, eddike, salt og peber. Giv flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Coq au vin
Kalvehaler i hvidvin
Risotto med asparges og bacon
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)