Risotto med asparges og bacon
(2 pers.)
(30 min.)
150 g bacon
2 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
100 g risotto ris
½ dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
1 bdt. grønne asparges
50 g revet parmesan
Salt og peber
2 spsk. hakket persille
Tilbehør
Brød
Skær bacon i små tern og svits dem let i olien. Tilsæt løg og ris og lad dem svitse med uden de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risen opsuge væden. Skær aspargesene i mindre stykker og tilsæt bouillonen 1 dl ad gangen. Tilsæt aspargesene sammen med den sidste dl bouillon og lad risottoen småsimre til konsistensen er som en lind grød. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber og server risottoen drysset med revet parmesan sammen med et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Linguini med krydret italiensk pølse
Risotto med blandede svampe
Risotto med kylling og majroe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)