Andebryst med blommesovs
Opskrift på andebryst med blommesovs
(4 pers.)
45 min.
600 g små kartofler
2 porrer
30 g smør
Salt og peber
2 andebryster
Salt og peber
8 blommer
1 hakket skalotteløg
20 g smør
2 dl rødvin
2 dl hønsebouillon
Lidt majsstivelse
Tilbehør
Grøn salat
Vask kartoflerne og læg dem i bagepapirspakker (4 stk.) med snittede porrer i tykke skiver. Kom klatter af smør, salt og peber ved og luk pakkerne med klips. Stilles i ovnen ved 200° i ca. 35 min., til kartoflerne er møre. Brun fedtsiden af anden i pande og stil andestykkerne i ovnen ved 200° i 20 min., til de er gennemstegte. Kom halverede blommer og hakket løg i en gryde med smør og sauter. Kog af med vin og så med suppe og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere med and...
Stegt andebryst med fennikel og appelsin
Ølmarinerede andelår med rødkålswok
Ande ferskensalat