Salat med and og fersken
Opskrift på salat med fersken og and
(2 pers.)
35 min.
2 andebryststykker
300 g kogte små kartofler
1 spsk. olivenolie
2 ferskner
50 g blandet salat i bakke
2 skalotteløg, hakkede
2 forårsløg i skrå skiver
1 håndfuld mynte
2 tsk. rødvinseddike
Tilbehør
Groft brød
Brun andebrystet i ovnen ved 200° i 20 min. Pensl en grillpande med olie og steg både af fersken. Drys med salt og peber. Skær fedtet af andestykkerne og skær dem i skiver, bland med varme ferskner, halve kogte kartofler og vend med salatbladning og to slags løg. Vend med resten af olie og eddiken og smag til.
Server med groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også: Krydret and fra Thailand
Mere med fjerkræ...
Poussiner med rødløgskompot
Kalkun i grøn karry med mandler
Stegt kylling med skilt sovs