Opskrifter

Salat med and og fersken

Fredag, 15. maj 2009af Redaktion
Lækker salat med and og ferskner på bare 35 minutter

Opskrift på salat med fersken og and

(2 pers.)
35 min.

2 andebryststykker
300 g kogte små kartofler
1 spsk. olivenolie
2 ferskner
50 g blandet salat i bakke
2 skalotteløg, hakkede
2 forårsløg i skrå skiver
1 håndfuld mynte
2 tsk. rødvinseddike

Tilbehør
Groft brød

Brun andebrystet i ovnen ved 200° i 20 min. Pensl en grillpande med olie og steg både af fersken. Drys med salt og peber. Skær fedtet af andestykkerne og skær dem i skiver, bland med varme ferskner, halve kogte kartofler og vend med salatbladning og to slags løg. Vend med resten af olie og eddiken og smag til.
Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: Krydret and fra Thailand

Mere med fjerkræ...
Poussiner med rødløgskompot
Kalkun i grøn karry med mandler
Stegt kylling med skilt sovs