Majsmelsmuffins
Ingredienser til majsmelsmuffins
(20 stk.)
100 g majsmel
75 g majsgryn
175 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
65 g rørsukker
3½ dl mælk
170 g smeltet smør
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til majsmelsmuffins
Bland majsmel, majsgryn, hvedemel, bagepulver og salt og pisk æg og sukker luftigt. Rør mælk og smør i æggesnapsen og bland med melet. Rør dejen godt igennem, til den er glat og uden klumper. Kom dejen i 20 muffinsforme og bag dem ved 175° i 20 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Madmuffins
Champignonmuffins med bacon
Minisnackbrød
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)