Chokotærte
Ingredienser til chokoladetærte
150 g mørk chokolade
100 g smør
160 g sukker
4 æg
40 g kartoffelmel
½ tsk. bagepulver
Rasp til form
2 dl piskefløde
½ dl Bailey likør
1 dl hakkede hasselnøddekerner
Høvlet chokolade
Fremgangsmåde til chokoladetærte
Bræk chokoladen i stykker og smelt den over vandbad. Rør smør og sukker hvidt, del æggene og rør blommerne i sammen med chokoladen. Sigt kartoffelmel og bagepulver i. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt, raspdrysset randform og bag kagen ved 175° i 45 min. Pisk fløden stiv, vend Baileyen i og kom den over kagen sammen med nødder og høvlet chokolade.
Bageopskrift: Inge-Lise Andersen
Vi elsker chokoladekage!
Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.Se vores chokolade-kager her >>
Find flere opskrifter her...
Onkel Peters chokoladekiks
Chokoladekage med mandler