Opskrifter

And med rabarber og forårsløg

Onsdag, 28. maj 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem middag med and, rabarber og forårsløg - og masser af sommerfornemmelser

Opskrift på and med rabarber og forårsløg

(3 pers.)

2 andebrystfileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl æblejuice
200 g rabarber
2 bdt. forårsløg
3 gulerødder
2 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilbehør
Kogte kartofler

Prøv også: Grønkålssalat med and

Fremgangsmåde til and med rabarber og forårsløg

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Krydr andebrysterne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld æblejuicen ved og giv det et hurtigt opkog. Skyl forårsløg og rabarber, skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vend forårsløg, rabarber og gulerødder i olie og krydr med salt og peber. Fordel grønsagerne i et ovnfast fad sammen med andebrysterne og hæld væden fra panden over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver og servér dem med kogte kartofler.