And med rabarber og forårsløg
Opskrift på and med rabarber og forårsløg
(3 pers.)
2 andebrystfileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl æblejuice
200 g rabarber
2 bdt. forårsløg
3 gulerødder
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Prøv også: Grønkålssalat med and
Fremgangsmåde til and med rabarber og forårsløg
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Krydr andebrysterne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld æblejuicen ved og giv det et hurtigt opkog. Skyl forårsløg og rabarber, skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vend forårsløg, rabarber og gulerødder i olie og krydr med salt og peber. Fordel grønsagerne i et ovnfast fad sammen med andebrysterne og hæld væden fra panden over. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver og servér dem med kogte kartofler.