Italienske kødboller med pasta og tomatsovs
(4 pers.)
25 min.
400 g hakket svinekød
50 g hvedemel
1 æg
2 dl mælk
1 fed revet hvidløg
2 tsk. frisk timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. hakket tomat
1½ dl vand
10-15 friske basilikumblade
2 tsk. salt
1 knsp. peber
500 g frisk pasta
Rør svinekødet med mel, æg, mælk, hvidløg, timian, salt og peber til en jævn fars. Form små kødboller af farsen og steg dem i lidt olie ved middelhøj varme i et par min. på hver side. Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt tomater, vand, hakket basilikum, salt og peber. Lad tomatsovsen koge ca. 5 min. Kog pastaen i letsaltet vand og vend den i tomatsovsen. Server pastaen med kødbollerne på toppen drysset med friske basilikumblade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Indiske kødboller
Kødboller med grønt i ris