Kødboller i grønt med ris
(4-5 pers.)
35 min.
500 g hakket lam
1 tsk. stødt kanel
2 fed hvidløg, hakket
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
3 courgetter i tern
3 gulerødder, skrællede og i tern
2 pillede store løg i tern
1 dl sorte oliven
1 ds. hakkede flåede tomater
300 g langkornet ris
Bredbladet persille til pynt
Rør en fars af lam, kanel, hvidløg, salt og peber. Steg små kødboller faste i olivenolie i en dyb gryde og kom grøntsager i tern ved. Lad det småstege i 10 min. og tilsæt tomater og oliven og kog i 10 min. Smag til og server med kogte ris. Pynt med hakket persille. God til to dage
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Efterårsgryde med kartoffelmos
Lammekoteletter med blommesalat
Italienske kødboller i tomatcourgette