Opskrifter

Pitabrød med marinerede rejer

Tirsdag, 21. juni 2011af Redaktion
Middag på 15 minutter

(3 pers.)
15 min.

350 g store, kogte rejer
1 dl sweet chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl hakkede koriander
2 forårsløg
2 gulerødder
¼ agurk
1 mini hjertesalat
6 pitabrød (gerne fuldkorn)

Rør chilisauce, fiskesauce, koriander og fintsnittede forårsløg sammen og vend rejerne heri. Skræl gulerødderne, flæk agurken og fjern kernerne.
Skær gulerødder og agurk ud i tændstikstynde strimler og snit salaten.
Lun pitabrødene og fyld dem med salat, agurk, gulerødder og rejer og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Hjemmelavede deller og pommes frites
Pitabrød med rejer og hummus
Wraps med thaikylling



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)