Ruller med shawarma
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/juni/uge-25/mad/25-ruller-med-shawarma-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til ruller med shawarma
600 g mørt kalvekød
2 spsk. shawarmakrydderi
1 tsk. sort peber
1 spsk. salt
2 spsk. eddike
1 spsk. olie
1 pk. tortilla el. fladbrød
1 hjertesalat
2 tomater
½ agurk
Evt. chilisovs
Hvidløgsdressing
Fremgangsmåde
Skær kødet i strimler, bland det med krydderier, eddike og olie og lad kødet marinere i mindst et par timer på køl. Fordel kødet i et smurt, ovnfast fad og steg det ved 250° i 7 min., vend kødet og steg det i yderligere 5 min. Lun brødene, snit salaten og skær tomater og agurk i skiver. Servér brødene rullet sammen med kød, salat, tomat, agurk, chilisovs og dressing.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pitabrød
Shawarma-krydderi
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop