Middagssalat med koldt kød
(2 pers.)
15 min.
180 g couscous
15 g smør
3 dl kogende vand
4-5 skiver kold steg af okse, kalv el. lam
½ dl hakket bredbladet
persille
2 spsk. hakket mynte
1 dl bær f.eks. tørrede
tranebær el. ribs
1 lille rødløg, hakket fint
½ dl citronsaft
Lidt revet citronskal
Salt og peber
1 spsk. olie
Kom smør og couscous i en skål, hæld kogende vand over, lad det trække i 4 min. og løsn det med en gaffel. Skær imens kødet i strimler og bland kød, persille, mynte, bær, løg, citron og olie op i couscous'en. Kan medbringes i boks til frokost eller spises en travl aften.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre middagssalater...
Fyldig middagssalat med skinke
Frisk kyllingesalat
Ande-fersken salat