Pocheret torsk med flødekål
(4 pers.)
30 min.
500 g spidskål eller hvidkål
2 porrer
50 g bacon eller tilsvarende i små strimler
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Lidt revet muskat
4 stykker torskefilet
1 citron
4 kviste dild
Tilbehør
Ovnbagt kartoffelmos
Snit kål og porrer og kom det i spilkogende vand med salt i 30 sek. Steg strimler af bacon sprødt på pande. Kog fløden lidt ind i gryde og kog afdryppet kål og porre i fløden. Smag til med salt, peber og muskatnød og vend ristet bacon i. Læg fiskestykkerne i et fad, kom saften af ½ citron og 1 dl vand ved og drys med salt og peber. Sæt i ovnen ved 220° i 5 min. Læg fileterne på toppen af kålen og server med kartoffelmos. Pynt med dild og resten af citronen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Laks med rødbeder
Ingers fiskeret
Ovnbagt laksefilet i vin
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)