Pasta med champignon a la creme
1 gl. champignon i skiver (170 g)
1 skalotteløg
1 spsk.
olivenolie
½ dl fløde
250 g frisk pasta (fuldkorn)
1 gl. mini champignon
1 spsk. smør
4 spsk. hakket persille
Salt og peber
Stil champignonskiverne til afdrypning og gem væden. Hak løget og svits det i olien sammen med champignonskiverne. Hæld 1 dl champignonvæde og fløde ved og lad sovsen småsimre under låg i 10 min. Kog pastaen i letsaltet vand og rist mini champignonerne i smørret sammen med persille, salt og peber. Blend sovsen, smag til med salt og peber og vend pastaen i. Server pastaen med de ristede mini champignon og et groft stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Lækre opskrifter med champignon...
Champignontærte
Sprøde hapser
Sprøde kurve med
skinke og champig-
non
Persillestegt kylling
med gratineret
champignon
Champignonbøf
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)