Friturestegte hyldeblomster med myntedressing
(Sød snack)
12 skærme hyldeblomster
Beignetdej af
120 g hvedemel
20 g majsstivelse
14 g bagepulver
20 g sukker
Iskoldt vand
Neutral olie til friturestegning
Grøn dressing
2 dl tyk yoghurt
Bladene fra 10 kviste mynte
Kornene af 1 vaniljestang
1 spsk. honning
Saften af ½ citron
Rør dejen af mel, majsstivelse, bagepulver og sukker og tilsæt så meget iskoldt vand at dejen er flydende og kan hænge fast på blomsterbuketterne.
Dyp små buketter i dejen og frituresteg dem én ad gangen i olien.
Blend dressingen til en lysegrøn sag og dyp blomsterne heri.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FLOT RETROSTIL
Flot flaske fra Ib Laursen. Perfekt til hjemmelavet saft af fx. rabarber eller hyldeblomst. Klik her og køb den i shoppen for kun 59 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med hyldeblomst
Hyldeblomstsaft
Grillede ananas med hyldeblomst og ostecreme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)