Ingredienser til brownies
(Ca. 30 stk.)
125 g smør
200 g lys chokolade
4 æg
250 dl sukker
120 g hvedemel
2 tsk.vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ dl hakkede mandler
Pynt til brownies
50 g mørk chokolade
25 g mandelspåner
Hindbær
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde til brownies
Smelt smørret. Hak chokoladen, kom den i smørret og rør, til den er smeltet. Pisk æg og sukker luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør dem i æggeblandingen skiftevis med chokoladen. Kom dejen til dine brownies i en beklædt form på ca. 25 x 30 cm. Bag dine brownies midt i ovnen ved 175º i ca. 25-30 min. Lad dine brownies køle af og skær dem ud i ca. 30 stk. og pynt med chokolade, mandelspåner og evt. hindbær.
Bageopskrift: Boel Ottmer
Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Brownies med ostecreme
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Chokolade i massevis
25 fristende chokoladekager og -desserter...