(18 stk.)
150 g smør
200 g Odense Mørk Chokolade
4 æg
250 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
250 g revet Odense Ren Rå Marcipan
4 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
Creme
200 g Odense Blød Nougat
3 dl piskefløde
2 tsk. instant kaffe
Smelt smør og hakket chokolade ved svag varme. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftigt. Tilsæt marcipan og pisk dejen igennem. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen og bland med chokoladesmør. Fordel dejen i smurte muffinsforme og bag kagerne ved 175º i ca. 20 min.
Cremen: Varm nougat og fløde op i en gryde under omrøring, til nougaten er helt smeltet. Bland med kaffe og sæt fløden til afkøling. Når den er helt kold, piskes den til en creme og kommes i en sprøjtepose.
Sprøjt nougatcremen ud på de kolde muffins og sæt dem koldt indtil servering.
Madopskrift: Odense Marcipan
Find flere opskrifter her...
Choko-surprise med marcipan
Trippelchokoladekage
Choko-limefristelser
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)