(8 pers.)
160 g sukker
5 pasteuriserede æggeblommer
5 dl piskefløde
1 blad husblas
250 g hindbær
3 spsk. sukker
Evt. lidt vaniljekorn
Tilbehør
Sprøde småkager
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. Pisk imens sukker og æggeblommer over vandbad, så det bliver lyst og skummende. Smelt husblas over vandbad. Rør lidt fløde i så det fortyndes. Hæld resten af fløden i og pisk til en let skum, vend det i æggesukkeret. Stil skålen i fryseren i 2 timer. Mos hindbærrene til puré med lidt sukker og fold det i isen, så det danner striber. Frys igen. Serveres med sprøde kager.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Find flere opskrifter her...
Valnøddeislagkage
Hindbær-marengskage
Kirsebærsandwich
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)