Pilaf med svinekød og bønner
(2 pers.)
250 g svinekød i tern
1 rødløg i både
1 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
100 g basmati ris
3 dl grønsagsbouillon
100 g bønner
100 g cherrytomater
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Svits kød og løg i olien, tilsæt krydderierne og svits i et par min. Tilsæt ris og bouillon og lad det småsimre under låg i 15 min. Skær bønnerne i mundrette stykker og vend dem i, lad retten simre i yderligere 5 min. Halver tomaterne og vend dem i retten. Smag til med salt og peber og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Græsk lammeragout med citron
Thaisuppe med rejer og kokos
Boller i karry
Få masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)