Snack på eftervarmen
50 g mandler
50 g usaltede cashewnødder
50 g pecannødder
50 g hasselnødder
1 spsk. olie
1 tsk. salt
2 tsk. garam masala
½ tsk. cayennepeber
50 g tørrede tranebær
50 g rosiner
Bland nødderne med olien og kom blandingen i et ildfast fad. Sæt fadet på grillen, bland krydderierne og drys dem over nødderne. Lad nødderne riste, til de begynder at tage farve, mens der vendes godt rundt i blandingen. Tag fadet af grillen, vend tranebær og rosiner i og server nødderne som snack.
Madopskrift: Kristina Marckmann
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her
Find flere opskrifter her...
Hvid sommersangria
Pølser i pesto
Timianstænger med citrondip
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)