(2 pers.)
25 min.
4 æg
2 dl mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
2 hakkede forårsløg
125 g champignoner
4 kogte kartofler
1 hakket fed hvidløg
1 spsk. smør
1 tsk. friskhakket timian
80 g lufttørret skinke
50 g smuldret feta
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål. Snit forårsløgene fint og skær champignoner og kartofler i skiver. Rist forårsløg, champignon og hvidløg i smørret ved god varme, til de er gyldne. Tilsæt kartofler og timian, dæmp varmen og hæld æggemassen over. Når æggemassen netop har sat sig, lægges skiver af lufttørret skinke og feta over, giv den yderligere et par min og server med en god, blandet salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Mere med æg...
Louises krydrede røræg
Vagtelæg med rejefyld