![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/smat-men-godt/2012/06/25-kyllingevinger-med-kant-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(6 pers.)
12 kyllingevinger
2 fed hvidløg
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. knust, tørret chili
1 spsk. flydende honning
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
Snit ridser i skindet på kyllingevingerne med en skarp kniv. Bland fintrevet hvidløg med resten af ingredienserne i en skål og vend vingerne rundt heri. Stil i køleskabet natten over. Steg vingerne i ovnen ved 180° i 45-60 min. eller grill dem ca. 30 min. Husk at vende dem mange gange undervejs. Hvis du steger dem hjemmefra, skal de pakkes i alufolie, så de holder sig lune i et stykke tid. Lun dem evt. på en igangværende grill.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Crostini med gor-
gonzola og figner
Spansk tunsalat
Sprød mozzarella
Jordbærsalat med
kylling
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop