(4 pers.)
600 g belle de boskoop
2 tsk. kanel
1 spsk. sukker
120 g koldt smør
120 g grahamsmel
80 g sukker
60 g grofthakkede pecannødder
40 g hakket chokolade
Skræl æblerne, fjern stilk og kernehus og skær dem i både. Kom æblerne i 4 små tærteforme og drys med kanel og sukker. Hak smørret i melet og bland sukker og nødder i. Fordel smuldredejen over æblerne og bag tærterne midt i ovnen ved 200° i 30 min. Drys de lune tærter med grofthakket chokolade og server med iskoldt flødeskum eller vaniljeis.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æbledrømme med kokos
Fuldkornskanelsnegle
Æbletærte med chokolademarengs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)