Opskrifter
Kyllinge-svampefrikassé
Onsdag, 17. december 2008af Redaktion
(2 pers.)20 min.Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)300 g rensede skivede svampe20 g smør1 spsk. hvedemel 1½ dl
(2 pers.)
20 min.
Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)
300 g rensede skivede svampe
20 g smør
1 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
1 dl hakket frisk persille
Salt og peber
Tilbehør:
Citron og kogt ris
Steg svampene i smørret, til de er brune, drys med mel og spæd med mælk. Kom kylling i mindre stykker ved og smag til med salt, peber og hakket persille. Server med ris og citronbåde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også ...
Lakseburger som i Grækenland