Ananaschutney
Ingredienser til ananaschutney
(3 glas)
3 rødløg
2 spsk. solsikkeolie
1 spsk. gule sennepsfrø
1 tsk. nigellafrø
1 tsk. gurkemeje
2 ananas
1 rød chili
2 cm ingefær
250 g demerarasukker
2 dl mild cidereddike
1 tsk. groft salt
Sådan gør du
Skær løgene i tynde både eller hak dem groft og steg dem i olie. Kom krydderierne i og lad det syde i 5 min. Skræl ananasserne, fjern de midterste stammer og skær dem i mindre stykker. Skræl ingefæren og skær den i små stykker. Kom ananas, ingefær, hakket chili og resten af ingredienserne i og lad det småkoge i 1 time, til det er tykt og gyldent. Afkøl og kom chutneyen i skoldede glas, der først lukkes, når chutneyen er kold.
Galleri: Fine december-gaver
Skal du lave pakkekalender? Eller vil du gerne give værtinden en fin, hjemmelavet gave? Her får du en masse gode bud på hjemmelavede gaver - både de strikkede og de spiselige - og lidt af de købte.