Kyllingeburger med guacamole
(4 pers.)
2 kyllingebryster
Salt og peber
1 spsk. olie
2 modne avocadoer
2 tsk. friskpresset limesaft
1 dl yoghurt
1 fed presset hvidløg
½ tsk. groft salt
1 knsp. peber
2 tomater
½ agurk
½ rødløg
½ iceberg
4 spsk. ketchup
4 burgerboller
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem i olien ved jævn varme 6 min. på hver side, til de er netop gennemstegt. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske og mos det godt sammen med limesaften. Tilsæt yoghurt, hvidløg, salt og peber og smag den til. Skær tomat, agurk og rødløg i skiver og snit salaten fint. Flæk de lune burgerboller og læg dem sammen med ketchup, salat, kyllingebryst i skiver, tomat, agurk, rødløg, gaucamole og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
5 slags burgere...
Russisk burger
Burger og grovfrit-
ter
Fiskeburger
Tatarburger med
sprøde løg
Vegetarburger
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)